Produktfoto för E-handel

Letar du efter produktfotograf? Jag fotograferar professionellt produktbilder i hög kvalitet till er webbutik, hemsidan eller online katalog. Produktfotograferingen sker i min studio i Sundbyberg. Jag levererar produktfoton retuscherade i högupplösta via online galleri. Du kan välja storlek och format av bilderna.

Hur Fungerar Produktfotografering hos mig?

1.Du skickar/lämnar produkterna till mig

Vi pratar om dina krav så kan vi bestämma vad som är den bästa vinkeln för att ta bilder och hur många bilder som behövs för att presentera produkterna på bästa sätt.

2.Produktfotografering

Jag fotar produkter. Sedan redigerar jag produktbilderna för att ta bort alla damm och eventuella repor. jag kan även ta bort bakgrunden om det behövs.(friläggning)

3.Leverans

Du får alla produktbilder via länk för nedladdning. Du kan kontrollera produktbilder för att se om du är nöjd med resultatet. Låt mig veta om det är något som behöver lösas.