Prduktfotografering2018-03-05T03:19:41+00:00

Produktfoto för E-handel

Behöver du en produktfotograf? Jag fotograferar professionellt produktfoto på kort tid i hög kvalitet med riktigt lågt pris till er webbbutik, hemsidan eller katalog. Produktfotograferingen händer i min studio vid Hötorget, Stockholm. och jag levererar produktfoton retuscherade i högupplösta. Du kan välja vilket storlek vill du få bilderna.

Hur Fungerar Produktfotografering hod mig?

Du skickar/lämnar produkterna till mig.

Vi kommer att prata om dina krav så kan vi bestämma vad som är den bästa vinkeln för att ta bilder och hur många bilder som behövs för att presentera produkterna på bästa sätt.

Produktfotografering

Jag göra produktfotografering av produkter. Sedan redigerar jag produktbilderna för att ta bort alla damm och eventuella repor och jag tar bort bakgrunden (friläggning) om det behövs.

Ni får högupplösta produktfoton.

du får alla produktbilder via länk för nedladdning. Du kontrollerar produktfoton för att se om du är nöjd med resultatet. Låt mig veta om det är något som behöver lösas.